Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 79,99 €

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ
 Σε αυτή τη σελίδα παρατίθενται τα βήματα και τις προϋποθέσεις για επιστροφές και αλλαγές των εμπορευμάτων από το www.tshirt24.gr που ανήκει στην MC Online Trading Ltd, UIC 204043848 με διεύθυνση:  Βουλγαρία, Δήμος Σόφιας, πόλη Σόφια ,  Emine street 23-25, info@tshirt24.gr 
Η MS Online Trading Ltd ακολουθεί τα θεσμοθετημένα πρότυπα επιστροφής και απόρριψης που έχουν θεσπιστεί από την Επιτροπή Προστασίας των Καταναλωτών στη Βουλγαρία και περιγράφονται στους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις. 
 Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή να αντικαταστήσει τα προϊόντα που αγόρασε από το www.tshirt24.gr εντός 30 ημερών.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
1- ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
Αν θέλετε να αντικαταστήσετε ένα στοιχείο από την παραγγελία σας, μπορείτε να:
α) συμπληρώστε τη φόρμα αντικατάστασης προϊόντος στη διεύθυνση www.tshirt24.gr.
β) να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία και την αντικατάσταση των προϊόντων.
2- ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Εάν ο λόγος για την αντικατάσταση είναι δικό μας λάθος, θα αναλάβουμε τα τέλη ταχυμεταφορών για την παραλαβή του προϊόντος αντικατάστασης καθώς και για την αποστολή του νέου.
Αν ο λόγος αντικατάστασης είναι σφάλμα μεγέθους ή σφάλμα στην επιλογή του ίδιου του προϊόντος, ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα τέλη ταχυμεταφορών τα οποία είναι 5 ευρώ ανά κατεύθυνση.
Μόλις λάβουμε την αποστολή από εσάς και βεβαιωθούμε ότι τα εμπορεύματα διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, θα σας στείλουμε τη νέα αποστολή των επιθυμητών μεγεθών / προϊόντων.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
1) ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Χρησιμοποιώντας τη φόρμα σχολίων στη σελίδα "Επαφές", θα πρέπει να περιγράψετε ότι θέλετε να επιστρέψετε ένα στοιχείο (ή όλα τα στοιχεία) από την παραγγελία συμπληρώνοντας τα εξής:
- τον αριθμό της παραγγελίας σας (θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή στο λογαριασμό σας, εάν ψωνίζετε ως εγγεγραμμένος χρήστης)
- αριθμό τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην παραγγελία
- λόγος επιστροφής
παρακαλούμε δηλώστε ότι θέλετε πλήρη επιστροφή του χρηματικού ποσού από μέρους μας εάν γίνει επιστροφή χωρίς αντικατάσταση. 
2) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Σημαντικό! Εάν η αποστολή της επιστροφής γίνει μετά από εξέταση και δοκιμή στο courier, το κόστος των υπηρεσιών ταχυμεταφορών και στις δύο (!) κατευθύνσεις θα είναι δικός σας. 
Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που αγοράζονται από το www.tshirt24.gr στο Office Speedy, Boulevard Cherni Vrah 67 Sofia.
 3) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
 Μόλις λάβουμε πίσω τα επιστρεφόμενα προϊόντα που έχετε και αν δεν θέλετε αντικατάσταση των προϊόντων, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα εντός 30 ημερών από την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό που πρόκειται να μεταφερθεί ποσό.
 4) ΒΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 Κατά την αντικατάσταση ή επιστροφή αγαθών που αγοράζονται από το www.tshirt24.gr, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
- να ΜΗΝ έχει καταστραφεί το πακέτο, η συσκευασία καθώς επίσης να μην έχουν αφαιρεθεί οι ατικέτες ή να λείπουν αξεσουάρ.
- τα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να έχουν πλυθεί ή να έχουν υποβληθεί σε χημική επεξεργασία, δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, σιδερωθεί ή να είναι λερωμένα. 
 Εάν ένας πελάτης επιστρέψει ένα προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω απαιτήσεις, το www.tshirt24.gr διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα πίσω στον πελάτη.