Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 79,99 €

Χριστουγεννιάτικα σετ μπλουζάκια και μπλούζες - το τέλειο δώρο

Δημοσιεύτηκε από admin 14/10/2021 0 Σχόλια

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με αυτό, όπως κάθε χρόνο, ξεκινούν οι παραδοσιακές ερωτήσεις «τι να αγοράσω για την οικογένεια;», «Τι να δώσουμε στους φίλους» κ.λπ.

Εμείς στο TShirt24.gr για άλλη μια χρονιά έχουμε ετοιμάσει τις πιο σωστές απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Με τη νέα μας συλλογή χριστουγεννιάτικων μοντέλων σε μπλούζες και μπλουζάκια - μαζί μας θα βρείτε το πιο ακριβές δώρο όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά και για κάθε περίσταση.

 

Χριστουγεννιάτικα οικογενειακά σύνολα μπλούζες τέλειο δώρο

 

Κάντε ένα μοναδικό δώρο

 

Μπλουζάκια και μπλούζες με εκτυπώσεις έχουν αποδειχθεί ένα μοναδικό και αξέχαστο δώρο. Είναι κατάλληλα για όλους κυριολεκτικά. Μπορείτε να τα κάνετε δώρο στην οικογένειά σας ή στον σύζυγό σας, σε άλλη οικογένεια, σε ερωτευμένο ζευγάρι ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Υπάρχει κάτι για όλους. Τα μπλουζάκια και οι μπλούζες μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και χοντρό βαμβάκι. Η μεγάλη ποικιλία διασκεδαστικών εκτυπώσεων διασφαλίζει ότι θα βρείτε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα και σας εκφράζει, και το υλικό και ο τρόπος εκτύπωσης εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνουν φρέσκα και υγιή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Οικογενειακό σετ για μαμά, μπαμπά και παιδί The Boss - The Real Boss


Δημιουργήστε μια ανάμνηση

 

Όταν επιλέγουμε ένα δώρο, αναρωτιόμαστε συχνά: Θα αρέσει; Θα είναι χρήσιμο; Σε εμάς αυτές οι ερωτήσεις δεν έχουν βάση καθώς κάνετε δώρο όχι  μόνο μπλουζάκια ή μπλούζες, αλλά μια πολύτιμη ανάμνηση σε αγαπημένους ή σε φίλους. Τα ρούχα με τις ίδιες εκτυπώσεις είναι ένας τρόπος για τους ανθρώπους να εκφράσουν την αγάπη και την υποστήριξή τους ο ένας για τον άλλον και να δείξουν ότι αισθάνονται καλύτερα όταν είναι μαζί.


Σκεφτείτε το, τι καλύτερο από το να συμπληρώσετε το οικογενειακό άλμπουμ, ντυμένο με τον ίδιο τρόπο με μπλουζάκια ή μπλούζες στις πιο φωτεινές και μαγικές γιορτές; Χαρίστε στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας διακοπές μαγικές γεμάτες ζεστές και γλυκές αναμνήσεις.

 

Μπλουζάκια για ζευγάρια, σύνολα για ερωτευμένους King Queen - The Boss The Real Boss


Ακολουθούν οι συμβουλές μας για το πώς να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες;


Γραμμές δικτύου

 

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας είναι να ενεργοποιήσετε τις γραμμές δικτύου της κάμερας. Αυτό μπορεί να διασφαλίσει ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι πάντα οριζόντια και κάθετα ευθυγραμμισμένες ή με άλλα λόγια, δεν θα είναι στραβές.


Τα περισσότερα smartphones διαθέτουν αυτήν τη δυνατότητα για ενεργοποίηση:


iPhone: Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις", επιλέξτε "Φωτογραφίες και κάμερα" και ενεργοποιήστε την επιλογή "Πλέγμα"

Android: Ενεργοποιήστε την κάμερα, μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" και βρείτε την επιλογή "γραμμές πλέγματος" και, στη συνέχεια, ορίστε την σε "ενεργοποίηση". (ή 3x3)


Υψηλότερη ανάλυση

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τη φωτογραφική μηχανή για λήψη φωτογραφιών στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση, αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα των φωτογραφιών και θα είναι χρήσιμο εάν αποφασίσετε να τις εκτυπώσετε σε χαρτί.


Αυτό γίνεται ξανά από τις ρυθμίσεις της κάμερας στην ενότητα "Μέγεθος φωτογραφίας" , όπου επιλέγετε την υψηλότερη δυνατή ανάλυση.


Φωτισμός

 

Το φως είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες στην ποιότητα της φωτογραφίας. Είναι σημαντικό τα θέματα που τραβάτε να είναι καλά φωτισμένα, γεγονός που εξασφαλίζει πιο λεπτομερείς και σαφείς φωτογραφίες. Μην βγάζετε φωτογραφία κατά της πηγής φωτός, αλλά προς την κατεύθυνση που φωτίζεται. Δώστε προσοχή στις ανεπιθύμητες σκιές και κάντε προσαρμογές με τη θέση σας σε σχέση με τον φωτισμό.


Φόντο

 

Βεβαιωθείτε ότι ξεχωρίζετε από το φόντο και ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό που δεν θα θέλατε στις φωτογραφίες σας. Δώστε επίσης προσοχή στα στοιχεία που έχετε μπροστά σας (για παράδειγμα, εάν η φωτογραφία βρίσκεται σε τραπέζι και δεν θέλετε να συμπεριληφθεί κάτι από τον πίνακα στη φωτογραφία)


Τελικές πινελιές

 

Αφού τραβήξετε τις φωτογραφίες που θέλετε, μπορείτε να απελευθερώσετε το δημιουργικό σας μέρος και να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό θα τις κάνει ακόμα πιο μοναδικές και αξέχαστες.

Μια καλή και δωρεάν εφαρμογή για αυτήν τη δουλειά είναι: Photo Editor Pro. Με αυτό μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση και αμέτρητες άλλες ρυθμίσεις για να κάνετε τις φωτογραφίες σας πραγματικά μοναδικές.